Usein kysytyt kysymykset

Minne voin pysäköidä autoni?

Heti hotellin vieressä on maksullinen pysäköinti. Lyhyen pysäköinnin voi tehdä hotellin edessä sijaisevilla pysäköintikiekollisilla parkkipaikoilla ja myös viereisen torin lähistöllä on mahdollisuus pysäköintiin.

 

Ovikoodini ei toimi hotellin oveen?

Tarkista tekstiviestistä ovikoodisi, mikä lähetetään varauksessa annettuun numeroon 2 tuntia ennen hotellivuorokauden alkamista. Jos koodi on syötetty oven lukolle oikein ja ovi ei vielä avaudu voit soittaa tukinumeroomme 010 2007 3000.

 

 

www.hotellikuohu.fi sivu ei anna tehdä varausta?

Käynnistä tietokoneesi tai mobiililaitteesi internet-selain uudestaan, tämän jälkeen varauksen tulisi toimia.

Missä hotelli sijaitsee?

Hotelli sijaitsee Kangasalan keskustassa Valtatie 12 vieressä. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee uimahalli, City-market, Sushi ravintola, Pepper ravintola, R-Kioski ja Kangasalan tori.

 

Kuinka hotellille pääsee julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla?

Hotellille pääsee myös Tampereelta linja-autolla 40 B noin 40 minuutissa. Taksilla Tampereelta hotellille kestää noin 20 minuuttia. Hotellin edessä on myös tilausliikenteen linja-autolle pysähdyspaikka.

 

Voiko varatun ja maksetun varauksen perua?

Ei voi. Kun varaus on maksettu olemme varanneet juuri sinulle huoneen. Jos varaus on tehty yli kahden kuukauden päähän, voit soittaa tukeemme ja kertoa, miksi et pääse majoittumaan. Perustellut varauksen peruutukset voimme joissain tapauksessa hyvittää.

 

Onko kaikissa huoneissa järvinäköala?

Hotellin eteläpuolen ikkunoista on järvinäköala, pohjoispuolen ikkunoista näkymä on Kangasalan keskustan suuntaan.

 

Jos varaan hotelli huoneen kello 15.00 jälkeen samalle päivälle, miten saan oveen avauskoodin?

Kun varaus tehdään samalle päivälle, hotellin ovikoodi lähtee heti varauksen jälkeen tekstiviestinä varauksessa annettuun puhelinnumeroon.