Kaksi hotellin sänkyä ja koivutapetti

Kuohu Apartment Kangasala

Täysin remontoitu ja laadukkailla materiaaleilla viimeistelty 4mh, olohuone, keittiö, kylpyhuone ja erillinen wc (119,5m2) Kangasalan keskustassa, 17 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Asunnossa vuodepaikat jopa 8:lle.

Kohtasitko yllättävän muutoksen asumisessasi? Kaipaatko väliaikaista kotia esimerkiksi vesivahingon korjausten ajaksi tai tarvitsetko majoitusta työtilanteesi vuoksi. Haluatko elää huolettomasti keskellä palveluita viihtyisässä ja täysin remontoidussa asunnossa? Me tarjoamme sinulle makoisat yöunet ja työskentelyrauhan olipa syysi mikä tahansa. Kangasalan ulkoilumaastot lähtevät oveltasi ja kaikki keskustan palvelut ovat vain kivenheiton päässä. Pitkä tai lyhyempi vierailu, räätälöimme majoituksen juuri sinun tarpeisiisi (minimimajoitusaika 1 viikko).

Palvelut majoittujille: Asunnon siivous sopimuksen mukaan majoituksen kesto huomioiden. Mahdollista tilata lisäpalveluna myös aamiaistarpeet jääkaappiin.

Asunnon varustelu: Täysin varusteltu keittiö (jääkaappi, pakastin, liesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, astiastot), pesukone ja kuivausrumpu (pesuaineet), viihtyisä olohuone sohvaryhmällä ja televisiolla, pyyhkeet sekä lakanat, kylpyhuoneessa pesuaineet. Asunnossa ilmainen WiFi ja autopaikka.

Huomioi nämä kun suunnittelet majoitusta: Majoitus laskutetaan sopimuksen mukaisesti ennakkolaskulla ja laskun maksamalla vahvistat majoitusjakson toteutumisen. Avaimet toimitetaan saapumispäivänä. Majoituksessa noudatetaan taloyhtiön säännöksiä mm.hiljaisuuden osalta. Asuntomme on savuton ja tupakointi on kielletty niin asunnossa kuin asunnon parvekkeellakin. Lemmikkien tuominen asuntoon ei ole sallittua.

Pyydä tarjous sähköpostilla info@hotellikuohu.fi tai soittamalla 010 2007 300

Siivous
1 kerta
viikossa.

Siivous ikoni

Pitkäaikainen
majoittuminen
= yli 10vrk

Kalenteri ikoni

Kela ei
myönnä
Asumistukea

Lompakko ikoni

Parkkihalli

Alakerrasta
aamupalaa ja
lounasta

Ei pitkää
sitoutumista

Kalenteri ikoni

Aktiviteetit lähellä

20 Km

SÄRKÄNNIEMI
Huvipuisto

Vanha punainen auto

12,7 Km

VEHONIEMI
Automuseo

1,2 Km

UIMARANTA
Uimaranta

Mobilia Kangasala

4,8 Km

MOBILIA
auto- ja tieliikennemuseo

19,2 Km

Tampereen
keskusta

Kangasala-talo

550 m

Kangasala-talo
ja K-Kino