Kaksi hotellin sänkyä ja koivutapetti

Hotellihuoneet

Hotelli Kuohu tarjoaa majoitusta kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu raikkailla väreillä ja tarjoavat kauniin näköalan joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärvelle.

Hotelli Kuohu yhdistää laadukkaan majoituksen sekä kilpailukykyisen hinnoittelun ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden tutustua Kangasalan kauniisiin nähtävyyksiin sekä luontoon. Työmatkailijat ja opiskelijatkaan eivät ole tuntematon näky hotellissamme – Me tarjoamme sinulle makoisat yöunet, työskentelyrauhan tai lepohetken arjen keskellä, olipa syy vierailuusi mikä tahansa.

Kirjautuminen hotelliin
  • Huonetieto sekä avainkoodi toimitetaan puhelimeesi sekä sähköpostiisi tulopäivän aamuna. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse kaikissa asioissa vuorokauden ympäri. Hotellivuorokausi alkaa kello 16 ja huone on käytössäsi lähtöpäivään kello 11 asti.

     

Palvelut majoittujille
  •  WiFi kuuluu vieraillemme
  • Samasta kiinteistöstä löytyvät monipuoliset palvelut (kuntosali, uimahalli, ravintola, parkkihalli).
  • Päivittäinen siivous useamman yön majoituksissa pyynnöstä
  • Aamupalatarvikkeet sekä omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen palveluita
  • Aamupalaa Kangasalta saa mm. Kangasalan torilta ja viereisen uimahallin kahviosta. (Uimahallin kahvio on suljettu 31.7.2023 asti.)
  • Pysäköinti onnistuu viereisessä parkkihallissa tai hotellin lähistöllä sijaitsevilla paikoitusalueilla (kiekkopysäköinti).
Huoneiden varustelu
  • Huoneen varusteluun kuuluu huoneluokan mukainen määrä laadukkaita vuoteita, pyyhkeet, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, taulutelevisio, suihku sekä hiustenkuivain.

Huoneiden varustelu

TV

Hiustenkuivain

Jääkaappi

Mikro

Vedenkeitin

Suihku ja pesuaineet

Aktiviteetit lähellä

20 Km

SÄRKÄNNIEMI
Huvipuisto

Vanha punainen auto

12,7 Km

VEHONIEMI
Automuseo

1,2 Km

UIMARANTA
Uimaranta

Mobilia Kangasala

4,8 Km

MOBILIA
auto- ja tieliikennemuseo

19,2 Km

Tampereen
keskusta

Kangasala-talo

550 m

Kangasala-talo
ja K-Kino