Kaksi hotellin sänkyä ja koivutapetti

Kuohun Syyslomatarjous 11.10. – 31.10.2021

Uimahalliliput kuuluvat huoneen hintaan syyslomalla majoittuville! Uimahalli Kuohussa on syyslomalla ohjelmaa ja aktiviteetteja sekä lapsille, että aikuisille, tutustu ohjelmaan täältä!

Hotelli Kuohu tarjoaa majoitusta kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu raikkailla väreillä ja tarjoavat kauniin näköalan joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärvelle.

Huonetieto sekä avainkoodi toimitetaan puhelimeesi sekä sähköpostiisi tulopäivän aamuna. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse kaikissa asioissa vuorokauden ympäri. Hotellivuorokausi alkaa kello 15 ja huone on käytössäsi lähtöpäivään kello 12 asti.

Palvelut majoittujille: WiFi, samasta kiinteistöstä löytyvät monipuoliset palvelut (kuntosali, uimahalli, ravintola, parkkihalli). Päivittäinen siivous useamman yön majoituksissa pyynnöstä. Aamupalatarvikkeet sekä omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen palveluita. Aamupalaa Kangasalta saa viereisen uimahallin lisäksi muun muassa ST1 -asemalta sekä Kangasalan torilta. Pysäköinti onnistuu viereisessä parkkihallissa tai hotellin lähistöllä sijaitsevilla paikoitusalueilla (kiekkopysäköinti).

Huoneiden varustelu:  Huoneen varusteluun kuuluu huoneluokan mukainen määrä laadukkaita vuoteita, pyyhkeet, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, taulutelevisio, suihku sekä hiustenkuivain.

Tarjouksen ehdot

Uimahallilippuja syyslomatarjoukseen sisältyy 1 kappale per huoneen henkilöluku eli 2 hengen huoneessa on 2 uimahallikäyntikertaa (1krt/henkilö/varaus). Pidätämme oikeuden peruuttaa tarjouksen, mikäli esimerkiksi uimahalli menee kiinni. Uimahallietu on käytössä vain uimahallin aukioloaikoina. Uimahallietua ei voi vahtaa toiseen etuun tai rahaksi. Uimahalliedusta ei palauteta missään tilanteessa rahaa. Uimahallilippu on ostajalle ilmainen, kun ostaja on maksanut majoituksen Hotelli Kuohuun.

Uimahallikäyntiin oikeuttava lippu löytyy hotellihuoneesta ja uimahallilippua voi käyttää vain sinä aikana kun majoitusvaraus on voimassa.

Huoneiden varustelu

TV

Hiustenkuivain

Jääkaappi

Mikro

Vedenkeitin

Suihku ja pesuaineet

Aktiviteetit lähellä

20 Km

SÄRKÄNNIEMI
Huvipuisto

Vanha punainen auto

12,7 Km

VEHONIEMI
Automuseo

1,2 Km

UIMARANTA
Uimaranta

Mobilia Kangasala

4,8 Km

MOBILIA
auto- ja tieliikennemuseo

19,2 Km

Tampereen
keskusta

Kangasala-talo

550 m

Kangasala-talo
ja K-Kino

VARAA
HUONE