Talvilomatarjous 17.2.-15.3.2023

27/01/2023 | Uutiset

Talviloman kunniaksi Hotelli Kuohu tarjoaa sinulle liput kylpylämäiseen uimahalli Kuohuun. Liput ovat voimassa majoituksesi ajan, otathan liput mukaan uimahalliin ja kerrot tiskillä huoneesi numeron sekä nimesi.

Ui itsesi kuntoon, karaistu kylmäaltaassa, vetreydy monitoimialtaassa, heittäydy liukumäkeen tai hyppää kierteellä kolmesta metristä. Kuohu on loistopaikka myös saunomiseen sekä rentoutumiseen! Erilaisia altaita ja palveluita löytyy moneen tarkoitukseen. Aukioloajat sekä talviloman ohjelman löydät kätevästi osoitteesta: www.kangasalanuimahalli.fi. Jäikö uima-asu kotiin? Ei hätää, uimahallista voi kätevästi ostaa tai vuokrata uima-asun.

Nautinnollisia uintihetkiä toivottaa Hotelli Kuohun väki!

Uimahalli Kuohu

Kirkkojärventie 4, 36200 Kangasala

www.kangasalanuimahalli.fi